triangle
Team Fivoor loopt Socialrun 2024 succesvol uit
Nieuws / Fivoor algemeen

Team Fivoor loopt Socialrun 2024 succesvol uit

Afgelopen weekend heeft een team van sportieve en enthousiaste medewerkers van Fivoor met succes deelgenomen aan de Socialrun 2024. Deze 555 kilometer lange estafetteloop vraagt aandacht voor de inclusie van mensen met psychische kwetsbaarheden. Stichting Socialrun zet zich in om taboes rondom mentale gezondheid te doorbreken, een missie die Fivoor volledig omarmt.

Uitstekende teamprestatie

Het team van Fivoor wist de Socialrun met groot succes af te ronden, en zelfs sneller dan gepland: waar de bedoeling was om 55,5 uur over de afstand te doen, slaagde het team erin om de finish na 53 uur te bereiken. Hoewel één teamlid door een blessure moest afhaken, werd de ploeg snel aangevuld met een vervanger, waardoor het team compleet bleef en de race zonder problemen kon voltooien.

Goede voorbereiding en perfecte omstandigheden

Naast de sterke fysieke prestaties werd het weekend gekenmerkt door uitstekende omstandigheden. Het mooie weer en de goede voorbereiding rondom de route, het transport en de basiskampen zorgden ervoor dat het team optimaal kon presteren. Ook de aanwezigheid van een masseur was van onschatbare waarde, doordat hij het team hielp om fysiek fit en ontspannen te blijven tijdens de intensieve run.

Bijzondere ervaring

De deelname aan de Socialrun was voor alle teamleden een onvergetelijke ervaring. Het gaf hen de mogelijkheid om even los te komen van de dagelijkse hectiek en zich volledig te focussen op elkaar en op de Socialrun.

Trots op Team Fivoor

We zijn trots op ons team en kijken nu al uit naar de volgende editie van de Socialrun, waar we wederom met hetzelfde enthousiasme zullen strijden voor meer inclusie en openheid.