triangle
Landelijke FPA-dag bij FPA Rotterdam
Nieuws / FPA Rotterdam

Landelijke FPA-dag bij FPA Rotterdam

Jaarlijks is er een landelijke FPA-dag voor alle opnamecoördinatoren van Nederland in samenwerking met Klinisch Plaatsen (KP) vanuit Divisie Individuele Zaken (DIZ), onderdeel van het Ministerie van Justitie. Dit keer kwam het initiatief vanuit FPA Rotterdam en FPA Den Haag (OFZ) om deze dag te organiseren.​​​​​​​​​​​​​​

Reactie coördinator Patiëntenlogistiek

“Op woensdag 19 juni ontvingen wij een grote groep opnamecoördinatoren vanuit het hele land en ketencollega’s van KP. ’s Morgens hebben we een presentatie gegeven over onze locaties van OFZ (dank ook aan de collega’s die hiervoor input hebben gegeven!). In het middaggedeelte stond er iets actiefs op de agenda.

Door het spel ‘Over de lijn’ te spelen met diverse stellingen die ons werkveld dagelijks raken, kreeg iedereen stof tot nadenken. Afsluitend hebben onze collega’s Emma en Jalissa een rondleiding en verdere uitleg over onze werkwijze gegeven binnen de FHIC en de FPA.

Het was een leuke en inspirerende dag en we kijken alweer uit naar de volgende FPA-dag om binnen te kijken bij een andere FPA in Nederland.”